General Terms and Conditions

General Terms and Conditions

Licentie

Uw licentie is geldig voor 1 jaar na de datum van aankoop. Door een licentie aan te schaffen gaat u akkoord met een doorlopend abonnement dat uw licentie automatisch zal verlengen na het verstrijken van het jaar. De verlengingsprijs is gelijk aan de prijs van de licentiesleutel op het moment van aankoop (exclusief kortingen) en blijft gelijk zolang uw abonnement loopt. Uw abonnement kan op elk moment worden opgezegd in het gedeelte ‘Abonnementen’ van uw account.

Restituties

Een volledige terugbetaling kan worden gedaan tot 14 dagen na het moment van aankoop. Restituties zullen niet worden gegeven indien u simpelweg besluit de plugin of het thema niet te gebruiken. U moet ons toestaan om ons best te doen om u te helpen het te laten werken op uw site. Als we niet in staat zijn om de plugin of thema aan het werk te krijgen voor u dan zullen wij u graag een terugbetaling.
We kunnen geen restituties verlenen op verlengingen. Wij sturen u een e-mail 2 weken voorafgaand aan uw verlenging datum, en u kunt gebruik maken van deze mogelijkheid om uw abonnement te annuleren voordat de verlenging betaling automatisch wordt verwerkt.

Beperking van aansprakelijkheid

In geen geval zal WP Expert, of haar leveranciers of licentiegevers aansprakelijk zijn voor enige directe, indirecte, speciale, incidentele of gevolgschade, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, verlies van gegevens of winst, die voortvloeit uit het gebruik, of het onvermogen tot gebruik, van de materialen aangeboden op deze site. Zelfs als WP Expert of een geautoriseerde vertegenwoordiger op de hoogte is gebracht van de mogelijkheid van dergelijke schade. Als uw gebruik van downloads van deze site resulteert in de noodzaak voor onderhoud, reparatie of correctie van apparatuur of gegevens, neemt u alle kosten daarvan op zich.

Ondersteuningsdiensten

Een geldige licentie geeft u toegang tot prioritaire ondersteuning via e-mail, die hulp bij het instellen van uw product en aanwijzingen voor het gebruik van de producten omvat. Onze ondersteuningsdienst dekt geen hulp bij het aanpassen van de plugin buiten de geadverteerde functies.

Update diensten

WP Expert zal van tijd tot tijd updates uitbrengen voor de software die de functionaliteit verbeteren of bugs of beperkingen aanpakken. Verder zullen wij op uw verzoek streven naar het creëren van updates die door u geïdentificeerde problemen aanpakken, indien redelijk en binnen het bereik van de software. Dergelijke updates zullen eigendom zijn van WP Expert en beschikbaar worden gesteld onder de GPL licentie zoals bij alle WP Expert software en updates daarvan.

Privacy Reglement

Bekijk ons privacy beleid hier.

Wijzigingen

WP Expert behoudt zich het recht voor om, naar eigen goeddunken, elk deel van deze overeenkomst te wijzigen of te vervangen. Het is uw verantwoordelijkheid om deze overeenkomst periodiek te controleren op wijzigingen. Uw voortgezette gebruik van of toegang tot de website na het plaatsen van wijzigingen in deze overeenkomst betekent acceptatie van deze wijzigingen.