Membership Site Price Inflation

home / blog / Lidmaatschap Site Prijs Inflatie​

Lidmaatschap Site Prijs Inflatie

Als we aan inflatie denken, denken we meestal aan de kosten van levensmiddelen en benzine. Sommigen van ons denken misschien aan de kosten van huur, college of huisvesting. Economen zullen zich richten op loonstijgingen.

De Amerikaanse en de wereldeconomie maken momenteel een periode van abrupte inflatie door. Zoals te zien is in de onderstaande grafiek, heeft het jaarlijkse CPI-tarief zoals berekend door het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics 6,2% bereikt. De gebruikelijke marge voor de CPI ligt rond de 2%.

Minder officiële bronnen noemen inflatiepercentages die nog hoger liggen. Ik zal niet proberen te achterhalen wat het werkelijke inflatiepercentage is of hoe tijdelijk onze huidige ronde van inflatie zal zijn. Als u zich wilt verdiepen in de economie, kunt u me bereiken op Twitter of op mijn blog op InvestorGeeks.

In dit bericht wil ik me concentreren op hoe de inflatie onze klanten beïnvloedt. De focus ligt misschien op gas en kruidenierswaren, maar er is ook inflatie in software en lidmaatschapsbijdragen.

lees meer

Auteur: Jason Coleman
paidmembershipspro.com

Gerelateerde

Berichten