Hoe uw business te laten groeien

Een lidmaatschap is een geweldig bedrijfsmodel dat u in staat stelt terugkerende inkomsten te creëren. Maar als je die inkomsten wilt verhogen, heb je meer leden nodig. Als je eerste gedachte is dat je je marketinginspanningen moet verdubbelen om dat voor elkaar te krijgen, stop daar dan meteen mee.

U hoeft niet nog meer op uw bord te leggen en tijd op te offeren die u beter kunt besteden aan het benaderen van uw bestaande leden. Dat geldt des te meer wanneer u bedenkt dat de kosten voor klantenwerving (CAC) zeer hoog kunnen oplopen. Het kan vijf keer meer kosten om een nieuwe klant te werven dan een bestaande klant te behouden.

Daarom is het een beter idee om te kijken of uw bestaande klanten geïnteresseerd zijn in het kopen van een cadeau voor iemand anders, voordat u nieuwe klanten probeert te vinden. Om hierbij te helpen, kunt u cadeau-lidmaatschappen gebruiken om mensen het lidmaatschap cadeau te laten doen aan hun vrienden en familieleden.

Lidmaatschappen worden steeds populairder als cadeau voor uw dierbaren. Niet alle software maakt het echter gemakkelijk om lidmaatschappen aan anderen cadeau te doen.

In dit artikel leggen we uit wat cadeaulidmaatschappen zijn, bespreken we de beste praktijken voor het schenken van een lidmaatschap en geven we praktische tips om ontvangers van cadeaus om te vormen tot vaste abonnees.

lees meer

Auteur: Patrick Rauland
paidmembershipspro.com

Gerelateerde

Berichten